Handlekurv

Planter kan være det hemmelige våpenet mot covid19

Har du noen gang kommet inn i et rom og følt en ro? Det er mange måter å oppnå en slik følelse på – kunst, familiebilder, pene farger, og ja, planter! Ikke bare vil planter lyse opp rommet, det er også bevist at planter har store positive helseeffekter, som igjen kan gi deg et forsprang i å holde deg frisk gjennom vinteren. 

Visste du at ved å ha planter hjemme kan du:

  1. Øke oksygenmengden i huset ditt, som igjen kan føre til at du puster bedre
  2. Øke fuktigheten i rommet, som hjelper med å holder luftveiene i sjakk
  3. Rengjøre luften du puster inn fordi planter reduserer opp til 87% av giftstoffer man har i hjemmene sine som er funnet i tepper, rengjøringsmidler, og maling bla. Plantene trekker nemlig forurensningen ned i jorden hvert døgn
  4. Forbedre helsen din ved å redusere utmattelse, forkjølelse, hodepine, hoste, sår hals, og influensa lignende symptomer.
  5. Og for de som jobber eller studerer hjemmefra, planter er bevist å øke fokuset ditt

Hos Botanik harvi et bredt utvalg av unge og gamle planter som vi leverer kontaktfri hjem til deg. Vi kan også hjelpe deg med å påse at krukker og vaser passer til din stil hjemme. Om det er til deg selv, eller noen du er glad i, så sende en plante er den beste måten å vise at du bryr deg på. Det vil være en ære for oss hos Botanik å kunne hjelpe deg med å sende akkurat den beskjeden.


Faktaopplysningene kommer fra følgende kilde: https://www.bioadvanced.com/articles/5-benefits-houseplants

Del

nb_NO