Leie av planter

Hva er vel ikke bedre og mer miljøvennlig enn å leie planter og blomster til ditt event? Og det beste av alt: du slipper å passe på plantene! Vi fikser levering, stell og vanning så du heller kan fokusere på et vellykket event.

Velg mellom et lekkert utvalg av store og små planter høyde fra 100cm til 3 meter. Alle priser er med eller uten krukke. Krukkene vi har er i hvitt. I kassen velger du ønsket leveringsdato – vi ordner resten. 

Hvorfor gjøre det komplisert når man kan gjøre det enkelt !

 

 

 

Leie av blomstervegg

En lekker grønn blomstervegg i falske planter som er super fin alene, eller i kombinasjon med ekte blomster som vi tilpasser dine ønsker. Du kan velge å leie uten blomster eller med ferske blomster på ett punkt, to punkt, halv eller hel bue. Blomstene blir i sesongens farger og sortiment. Ønsker du spesifikke blomster, uttrykk og farger tar du kontakt direkte med oss. 

Leie av blomsterbue

En lekker hvit bue som vi kan pynte med ferske blomster. Du kan velge å leie uten blomster eller med ferske blomster på ett punkt, to punkt, halv eller hel bue. Blomstene blir i sesongens farger og sortiment. Ønsker du spesifikke blomster, uttrykk og farger tar du kontakt direkte med oss. 

Oppdaterer …
  • Du har ingen produkter i handlekurven.