Morgenlevering

Bestill buketter fra Botanik sammen med rykende ferske boller via Morgenlevering.no 

Det beste av alt – bestill innen kl.21.00 og få levert før kl.07.00 neste morgen.

Morgenlevering.no leverer gode morgenstunder sammen med Helthjem på Østlandet, i Stavanger, Bergen, Trondheim og i Agder.

Amoi

Bestill velduftende blomster og sesongpakker fra Botanik via AMOI og støtt lokale produkter og tjenester som finnes rundt omkring i Norge

AMOI er en plattform som ønsker å vise frem det beste av produkter og tjenester, fra butikker med ekspertise og lidenskap for det de driver med. Kvalitet, ekspertise, inspirasjon og bærekraft i en og samme pakke – tilgjengeliggjort hvor enn du måtte befinne deg. Den lille butikken på hjørnet er nå nærmere enn du tror. Vi knytter sammen det urbane med det landlige og naturlige. Du finner produkter til salgs som er ment for å vare, og tjenester for en spesiell anledning eller opplevelse.

Foodora

Hva er vel ikke bedre enn Botanik sine blomster og sesongpakker raskt levert på døren?

Med kun få tastetrykk får du blomster, pakker, matvarer og deilig restaurantmat levert på døren i en fei – du trenger ikke en gang innrømme at du har glemt de store dagene for det er bare å bestille. Foodora er også åpne på søndager, det samme gjelder Botanik på store merkedager.  

Wolt

Hva er vel ikke bedre enn Botanik sine blomster og sesongpakker raskt levert på døren?

Med kun få tastetrykk får du blomster, pakker, matvarer og deilig restaurantmat levert på døren i en fei – du trenger ikke en gang innrømme at du har glemt de store dagene for det er bare å bestille. Wolt er også åpne på søndager, det samme gjelder Botanik på store merkedager.  

Oppdaterer …
  • Du har ingen produkter i handlekurven.