Endelig er kolleksjonen her! En vakker kolleksjon av alt du trenger av blomster til ditt drømmebryllup. Møysommelig planlagt og satt sammen av våre flinke florister. Florister bruker vanvittig mye tid på brudesamtaler og unødvendig kommunikasjon. Vi vil heller bruke denne tiden på å skape vakker blomstermagi i ditt bryllup. Du får derfor det aller lekreste, til konkurransedyktige priser. 

Velg mellom to stiler og tre farger. Stilene du kan velge mellom er klassisk eller naturlig. I den klassiske kolleksjonen fokusere våre florister på det en form som gir et klassisk og stramt utseende for et sofistikert og tradisjonelt uttrykk. I den naturlige kolleksjonen blir alle blomstene satt sammen i en løsere form slik at uttrykket blir mer romantisk og levende. 

Du velger så fargene du ønsker. Fargene du kan velge er hvitt og grøntpastell eller fargerik. Vi setter sammen sesongens vakreste blomster i  i stilen og fargene du velger til konkurransedyktige priser. 

Levering eller henting? I tillegg til dette kan vi levere til bryllupslokasjonen i Oslo og Omegn for 1000,-,  eller du kan spare litt penger ved å hente gratis i Vestby (Støttumveien 7, 1540 Vestby) eller for 250,- i Olso (Nobels Gate 1H, 0273 Oslo).

Mer hjelp? Bestiller du fra bryllupskolleksjonen kan du være trygg på at det vi levere er av ypperste kvalitet og at vi levere som avtalt. Men vi vet at dette er en av de viktigste dagene i deres liv, så ønsker du å forankre valgene dine hos oss kan du booke en kvalitetssikrende brudesamtale med våre proffe florister. Dette koster 1500,- og varer i 45min. 

Oppdaterer …
  • Du har ingen produkter i handlekurven.