Hvorfor gruer menn seg til 14 februar i år?

Når datoen nærmer seg begynner det å rykke litt i foten, man kjenner svetten i panna og hjertet begynner å slå fortere. Nei, det er ikke snakk om innbetaling av restskatt eller uventet service på bilen. Det er snakk om noe som i utgangspunktet skal være både hyggelig og romantisk.

14. februar er alle hjerters dag, eller Valentines som vi ynder å kalle det. Dette er et budskap du har blitt bombardert med de siste ukene. Og du; du har utsatt og utsatt. Og til slutt må du stresse av gårde til første og beste blomsterforhandler for å redde dagen. Kjenner du deg igjen? Både kvinner og et økende antall menn forventer nemlig en romantisk oppmerksomhet på akkurat denne dagen, og da er det best å levere varene. Nå ønsker Botanik.no å gjøre det enklere for stressa romantikere å redde dagen.

Besøk Botanik.no og få en stressfri Valentines Day

Heldigvis kan du med et tastetrykk bestille din Valentines bukett på botanik.no. Få buketten levert på kontoret eller hvor du ønsker det, og ta den hjem til din kjære. Da får du blomster satt opp med like stor kjærlighet som de forhåpentligvis blir gitt med, sier Ole Kristian Ågotnes i Botanik.no

Da er det bare en ting å gjøre. Det er ennå tid og det er enklere enn noen gang. Vi trenger ikke vise til forskning for å slå fast hvor mye en hyggelig og romantisk oppmerksomhet betyr.

0

Handlekurv