Handlekurv

våre tjenester

Botanik gjør mye mer enn å levere vakre blomster

 

 

HAGE OG BALKONG

Eventer: privat og for bedrift

BRYLLUP

Utleie av planter

PLANTER TIL KONTOR

Boligstyling

Firmagaver

PRESSEUTSENDELSER

 

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

HAGE & BALKONG

Ønsker du en vakker hage som blomstrer fra vår til høst? Eller er dere et borettslag som trenger å få jobben gjort? 

Vi i Botanik kan hjelpe deg.  I samarbeid med Nordisk Utemiljø AS kan vi utforme din drømmehage. Vi kan til og med plante for deg.

Med over 10 års erfaring utfører Nordisk Utemiljø beplanting, planering og avretting, trefelling og trepleie, samt alt av mur og steinarbeid. 

Eventer

Ingen event er for stor eller for liten. Vi elsker å være kreative og gjør alt fra små til store arrangementer. Om det er et intimt middagsselskap, en større fest, eller et bedriftsarrangement. Vi ordner! Alt fra thanksgiving middag til tropisk aften med utlån av store planter og trær til. Vi har også stått for dekor til ELLE festen og Costume Awards. Så ikke nøl med å ta kontakt.  

bryllup

Vi jobber systematisk med brudesamtale og dropbox til bilder og inspirasjon for at blomstene skal reflektere brudeparet og de blir fornøyde på den store dagen <3 

planter til kontor

Planter er ikke bare vakkert å se på, det er bevist å øke konsentrasjonsevne, luftkvalitet og trivsel. 

Vi tilpasser planter og krukker etter kontorets interiør, samt lys og vanningsforhold. Med god kunnskap og et stort utvalg leverandører, setter vi inn det som egner seg hos din bedrift. 

boligstyling

Sett prikken over i´én ved salg av din bolig. En bukett og en plante gjør seg utmerket på bilde til annonse eller på den faktiske visningen. 

Ikke bare er det pent for øyet, det oppleves som utrolig fresht og innbydende. En relativt liten kostnad som gjør mye for salget. Du kan også leie større planter om det er behov for det. Vi kan levere og hente. 

Gjør du mye utleie? Ta kontakt! Vi kan gi deg et tilbud på flere prosjekter. 


FIRMAGAVER

Om du er en stor eller liten bedrift kan vi sende ut hilsener, gaver og andre hyggelige ting til dine ansatte.

Det spiller ingen rolle om bedriften din har 6, 50 eller 500 ansatte. Vi ordner en lekker og annerledes gave. Kaffe, blomster, håndsåpe, sjokolade, planter, you name it. Vi legger også ved personlig og spesialdesignet hilsen etter ditt ønske.

 

Presseutsendelser

Ønsker du å komplimentere produktene dine for en annerledes utsendelse? 

Da har du kommet til rett sted. Du sender spec, vi finner på noe lekkert som passer til ditt brand og produktene du skal sende ut. 

Kontakt oss

nb_NO