Handlekurv

Sjokolade

Sjokolade

Vigdis Rosenkilde er en norsk gründer som solgte det hun eide og dro til Latin-Amerika for å realisere sjokoladedrømmen. Hun ønsket å lære om- og jobbe med kakao og sjokolade ved kakaoens opprinnelse. Nå er hun sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, og leter seg frem i jungelen til den aller beste kakaoen på ulike kakaoplantasjer. Ved å kjøpe kakaoen direkte fra bonden sikrer Vigdis kvaliteten, bonden får en rettferdig pris, og du får den beste sjokoladen. I de mørke sjokoladene til Vigdis er det kun to ingredienser: kakao og sukker. Dette blir de fleste overrasket over da sjokoladen smaker av frukt og blomster. – Et resultat av førsteklasses kakaobønner.

Emballasjen er eksklusiv, laget av resirkulert papir med tekstur, og i emballasjen kan man lære om prosessene fra kakaofrukt til sjokoladeplate. De aller fleste elsker sjokolade uten å vite hvordan sjokolade lages, så dette er smakfulle, etiske og lærerike sjokoladeplater. Derav er det også en kjempefin gave!

Denne sjokoladen nytes best langsomt. La sjokoladen smelte på tungen, som om du spiser et drops. Klarer du å gjenkjenne bær, frukter, blomster eller ande smaker?

nb_NO