Min handlekurv

Lukk

GAVER


Gavekort


 

 

Ønsker du å gi en gave, men er litt usikker på hva du skal gi?

Hva med et gavekort så vedkommende kan velge hva de vil hos Botanik. Du velger selv beløpet du ønsker å kjøpe.

Gavekortet blir sendt på epost. Instruksjoner på hvordan gavekortet kan aktiveres står beskrevet ved check out.

Er det noe annet du lurer du på? Kontakt oss på kundeservice@botanik.no, eller ring oss på 99577683.


En velfortjent pause


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

En spennende oppmerksomhet


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Gavepakker


Sold out
Sold out
Sold out

Sjokolade


Vigdis Rosenkilde er en norsk gründer som solgte det hun eide og dro til Latin-Amerika for å realisere sjokoladedrømmen. Hun ønsket å lære om- og jobbe med kakao og sjokolade ved kakaoens opprinnelse. Nå er hun sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, og leter seg frem i jungelen til den aller beste kakaoen på ulike kakaoplantasjer. Ved å kjøpe kakaoen direkte fra bonden sikrer Vigdis kvaliteten, bonden får en rettferdig pris, og du får den beste sjokoladen. I de mørke sjokoladene til Vigdis er det kun to ingredienser: kakao og sukker. Dette blir de fleste overrasket over da sjokoladen smaker av frukt og blomster. - Et resultat av førsteklasses kakaobønner.
Emballasjen er eksklusiv, laget av resirkulert papir med tekstur, og i emballasjen kan man lære om prosessene fra kakaofrukt til sjokoladeplate. De aller fleste elsker sjokolade uten å vite hvordan sjokolade lages, så dette er smakfulle, etiske og lærerike sjokoladeplater. Derav er det også en kjempefin gave!
Denne sjokoladen nytes best langsomt. La sjokoladen smelte på tungen, som om du spiser et drops. Klarer du å gjenkjenne bær, frukter, blomster eller ande smaker? 
Sold out

Baby, Cashmere


Disse Cashmere teppene er fantastisk myke og deilige. Din baby vil elske de! De kan vaskes på 30 grader ullvask, uten sentrifugering og blir levert i en nydelig giftbox.

Materiale : 100 % Cashmere fra Mongolia

Størrelse: 100 x 100 cm


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Baby, swaddle


Den perfekte barsel eller nyfødt gave ! Supermyke swaddle pledd i deilig bambus og bomull. Perfekt for å swaddle inn nyfødte for at de skal føle seg trygge og sove bedre. Etter hvert også blitt større barn sin unnværlige favoritt koseklut ! Kombinasjonen av bambus og bomull gjør swaddle pleddet supermykt og slite sterkt.

Materiale: 70 % cotton & 30%bamboo                                                    

Størrelse: 120x120 cm


Sold out
Sold out
Sold out

KONTAKT OSS

+47 99 57 76 83

  • Kundeservice@botanik.no