Handlekurv

Botanik jentene

Om oss

«Det har jeg aldri gjort før så det får jeg sikkert til!» sa Astrid Lindgren engang med Pippi sin stemme.

Det krever mot å gå mot strømmen, men vi ønsker tilby deg en hverdagsluksus du ikke finner overalt. Vår nettside er et lite univers av blomster, planter og små skatter. Et sted der du hver uke kan la deg inspirere av nyheter – enten til deg selv, eller som den perfekte gave til den som har alt. Vi ønsker å tilby deg et produkt som kan gi deg feriefølelse hver dag, derfor leter vi jorden rundt for å kunne dele vår inspirasjon med deg – fra markedene i Marrakesh, stranden på Bahamas, en bakgate i Palma og helt frem til et estate sale i en amerikansk småby.

Ingen oppgave er for stor eller for liten og i tiden fremover skal vi strekke oss langt for å gjøre ting ingen har gjort før oss. Vår drøm er å dekorere enhver situasjon med planter og blomster, både til privat og bedrift. Vi tilbyr plantepakker, blomsterabonnement, planter til kontor, styling til eventer og mye mer så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi håper at du kommer til å like Botanik like godt som oss, og at du titter innom hver uke for å se hva vi har å tilby eller besøker oss i vår butikk. Adressen er Sorgenfrigata 15, 0365 Oslo.

Herlig hilsen fra Team Botanik: Camilla Storemark, Tessi Werner, Hedda Braathen og Naomi Ince.

Besøk oss

Send oss en melding

nb_NO