Handlekurv

BLOMSTER TIL HAGE OG BALKONG

 

Ønsker du en vakker hage som blomstrer fra vår til høst? Eller er dere et borettslag som trenger å få jobben gjort? 

Vi i Botanik kan hjelpe deg. I samarbeid med Nordisk Utemiljø AS kan vi utforme din drømmehage. Vi kan til og med plante for deg. Nordisk Utemiljø AS har over 10 års erfaring utfører Nordisk Utemiljø beplanting, planering og avretting, trefelling og trepleie, samt alt av mur og steinarbeid. 

Vi er nå inne i en helt fantastisk tid med et enormt utvalg av vakre vårblomster. Vi kan bestille hva du skal måtte ønske. Leveringstid er ca. 1 uke så her gjelder det å være tidlig ute så man får det man ønsker, i god tid.

Kontakt oss gjerne for en uformell prat

Inspirasjon

Som kan bestilles etter ønske
  • Minste pottestørrelse er 12cm, men vi får også tak i større dersom det er ønskelig.
  • Pris for 12cm potte ligger på rundt ca. 79kr/99kr
  • De fleste blomstene finnes i forskjellige farger
  • Hvor mange du ønsker per krukke er litt varierende for om du ønsker de veldig tett eller med god avstand. ofte er det lurt med litt avstand, og det kan være veldig pent å mikse forskjellige typer.
  • Som er guide anbefaler vi å plante 4-6 stk planter av pottestr. 12 per 50cm krukker eller plass.
  • Vi har også jord og lecakuler.

VERBENA

Ranukel

Stemor

Begonia

Kommer snart mer...

Urter

Hva med å lage din engen urtehage?

Vi får tak i følgende urter, alle i pottestr.12

Koriander, Sitronmelisse, Timian, Salvie, Dill, Gressløk, Kruspersille, Oregano, Rosmarin, Peppermynte, Grønn Mynte, Mynte Sitron, Dvergbasililkum, rød Basilikum, Sitronbasilikum, Thai Basilikum, Bladpersille, Estragon, Fennikel, Ananasmynte, Ruccola, Selleripersille, Sitrontimian, Stevia, Eplemynte, Engsyre, Basilikum

Urtemix

Persille & Basilikum

Rosmarin

Urtemix

Balkongkasser

Vi gjentar fjordårets suksess og har igjen tatt inn de fine selvvannende balkongkassene fra Lechuza. De fungerer helt topp og er pene å se på. Inne nå har vi hvit og grå/svart i to forskjellige størrelser. Se vedlagt video for hvordan de fungerer.

Kassene er laget i plast av høy kvalitet, er UV-resistante, lette, og kan brukes både inne og ute. De er bla. ypperlig til å holde urter levende inne.

1. 50cm x 19cm x høyde:19 cm

2. 80cm x 19cm, høyde: 19cm

Kontakt oss for bestilling

nb_NO